Agro IT Klaster – Agro IT Cluster

Agro IT Klaster je osnovan na ideju dve srpske IT kompanije koje posluju već 15 godina, koliko i njihovi osnivači imaju iskustva iz oblasti Informacionih tehnologija. Praćenjem procesa razvoja IT u svetu i u Srbiji i u saradnji sa velikim brojem klijenata,  osnivači su videli neophodnost udruživanja u razvoju IT u poljoprivredi, jer je to oblast sa najvećim potencijalom, a trenutno se najmanje zastupljenosti u IT sektoru.

BS Computer Zrenjanin

BS Computer zapošljava više visoko obrazovanih i stručnih ljudi sa diplomama iz IT oblasti, kao i određen broj stručnih saradnika specijalizovanih u određenim segmentima IT-a. Ovakav tim zajednički konstantno radi na unapređenju poslovanja i na povećanju kvaliteta i obima usluga koje pružamo.

Trenutno okosnicuposlovanja predstavljaju usluge u vezi rešenja po sistemu “ključ u ruke “, usluge IT Outsourcing-a, kao i usluge u vezi sa računarstvom  u oblaku (cloud computing).

Tokom godina BS Computer postaje Dell Registered Partner, MikroTik OEM Vendor, AVG Reseller, priključuje se u Microsoft Partner Network.

Esenca Software Beograd

Esenca Tim ima bogato višegodišnje iskustvo u dizajnu, izradi i uvođenju najsloženijih IT sistema, vođenju projekata, pružanju konsultantskih usluga i školovanju krajnih korisnika.

Esenca nudi usluge razvoja Web i mobilnih aplikacija, Web sajtova i portala, razvoj Internet prodavnica, kompletnih Software rešenja i razvoj Informacionih sistema i IT Outsourcing-a.

Esenca je Microsoft Partner Network.

Ukoliko želite da postanete i Vi članovi klastera kontaktirajte nas i informišite se detaljnije